GAZİANTEP KÜRESEL FIRSATLAR ZİRVESİ

Türkiye İhracatçılar Meclisinin (TİM) organizasyonu, Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) ev sahipliğinde 10 Ekim Pazartesi günü saat 14.30'da GAİB hizmet binasında gerçekleştirilen, Gaziantep Küresel Fırsatlar Zirvesi' nde dünya ekonomisi ve ihracat konuşuldu.

Yoğun katılımın olduğı Zirve'de, 'İnternetten müşteriye ulaşmanın yolu', 'Türkiye'nin dünyadaki konumu', 'KOBİ'lere gümrük süreçlerinde kazandıracak öneriler' konu başlıklarında konferans ve paneller yer aldı.

TİM Genel Sekreteri Dr. Halil Bader Arslan'ın da "Yeni Pazarlar,Yeni Fırsatlar" konulu sunum yaptığı toplantıya,  Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim'in “Marka ve Pazarlama Sırları”, İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın'ın “Küresel Marka Perspektifi”, Bloomberg HT Radyo Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen'in “Akıllı Sanayicinin Para Stratejisi”, Alibaba.Com Türkiye Genel Müdürü Orkun Aytulun'un “İnternetteki Küresel Fırsatlar” DHL Ekspress Türkiye Ceosu Markus Reckling “İnternetten Müşteriye Ulaşmanın Yolu”, Turkishtime Genel Yayın Yönetmeni Barış Soydan “Türkiye'nin Dünyadaki Konumu” ve DHL Ekspress Türkiye Havaalanı Müdürü Volkan Demiroğlu “KOBİ'lere Gümrük Süreçlerinde Kazandıracak Öneriler” konulu sunumlarınnı yaptı.

Dr.H.Bader ARSLAN'ın "Yeni Pazarlar, Yeni Fırsatlar" sunumu için tıklayınız.