İhracatçı Ailesi "Gücümüz Birliğimiz" Mesajı Verdi

TİM ailesi  14 - 16 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenen TİM Delegeler Buluşması'nda bir araya geldi.

Etkinlikte dış ticaret ve ekonominin yanı sıra, iletişim, beden dili eğitimi gibi alanlarda da konferanslara katılan delegeler keyifli anlar yaşadı.

Mehmet Büyükekşi'nin açılış konuşmasını yaptığı etkinlik, TİM Genel Sekreteri H.Bader Arslan'ın TİM Faaliyet Sunumu ile devam etti.

Çağrı Erhan ve Emre Alkin'ın,  Ekonomi ve Dış Politika konusunda yaptıkları sunumun ardından Ali Saydam'ın, Saydam İletişim konferansı gerçekleştirildi. Etkinlikler, Aşkım Kapışmak'ın Etkili İletişim ve Beden Dili interaktif eğitimi ile sürdü. Korhan Abay'ın hazırlayıp sunduğu Yarışmaç programında keyifli anlar yaşayan delegeler Pazar günü Expo Antalya'yı ziyaret etti.

Gala yemeği ve Sefa Doğanay'ın "Sahnede Kim Var?" adlı stand-up gösterisiyle son eren etkinliklerde ihracatçı ailesi birlik ve dayanışma ruhu ile "Gücümüz Birliğimiz" mesajı verdi.

Etkinliğin Fotoğrafları İçin Tıklayınız.