Milli Beraberlik Destanı Yenikapı'da Taçlandı

Ülkemiz ve milletimizin aydınlık geleceği için, 7 Ağustos Pazar günü saat 17.00'da İstanbul Yenikapı'da düzenlenen “Demokrasi ve Şehitler Mitingi”nde Türkiye İhracatçılar Meclisi olarak tüm ihracatçılarımıza çağrı yaparak ay yıldızlı bayraklarımızla biz de yerimizi aldık. Milli birliğimizin göstergesi olan bu miting vesilesiyle, Yüce Türk Milleti tek bir vücut olarak tüm dünyaya sesimizi duyurduk.

Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli , Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın katıldığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi'nde ülkemiz birlikteliğini tüm dünyaya göstererek tarihi bir güne imza attı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis helikopteriyle havadan yapılan metrekareye düşen kişi sayısı analiziyle, "Demokrasi ve ŞehitlerMitingi"ne katılım ölçümü yapıldı.

Yenikapı Miting Alanı, şehir merkezi ara sokaklar ve Kennedy Caddesi'nin Eminönü ve Zeytinburnu istikametlerinde yapılan ölçümlerde, katılımcı sayısının yaklaşık 5 milyon olduğu belirlendi.

Coşkulu anların yaşandığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi bittikten hemen sonra Demokrasi Nöbeti'ne devam edildi.

İlgili Fotoğraflar