Seedstars World'e TİM-TEB Girişim Evi Damgası

Gelişmekte olan pazarlarda hızlı büyüme gösteren en iyi start-up'ları keşfetme amacıyla her yıl düzenlenen Seedstars World etkinliği bu sene İstanbul'da gerçekleştirildi.

Seedstars İstanbul 2017 yarışmasında finale kalan 10 girişimcinin 5'ini TİM-TEB Girişim Evi girişimcileri oluştururken, jüri değerlendirmesi sonucunda da ilk 3 girişimci yine TİM-TEB Girişim Evi girişimcilerinden oldu. Girişimler sırasıyla Paym.es, Udentify ve Ahtapot olarak belirlenirken, İstanbul TİM-TEB Girişim Evi girişimcilerinden olan Paym.es globaldaki Seedstars yarışmasına ülkemizi temsil etmek üzere gitmeye hak kazandı.

Paym.es Nedir?: Global Seedstars'a gitmeye hak kazanan Paym.es; Mesajlaşma uygulamaları üzerinden sıfır yada ikinci el ürünleri satmaya ve güvenli bir şekilde satın almaya olanak sağlayan alışveriş sistemidir.

Udentify Nedir?: Seedstars İstanbul 2017'de ikinci olan Udentify; Fiziksel ortamlarda yetersiz olarak elde edilen müşteri verisini yüz tanıma teknolojileri ile elde etmeye çalışan yenilikçi bir yazılımdır. Firmalar Udentify çözümlerini kullanarak, hizmet ve satış süreçlerini iyileştirme, satışları arttırma, maliyetleri düşürme, gelir ve verimlilik artışı sağlayacak önlemleri alma, doğru kampanyalar düzenleme imkanlardan faydalanabilmektedir.

Ahtapot Nedir?: Seedstars İstanbul 2017'de üçüncü olan Ahtapot; Üyelerin hobilerine, uzmanlıklarına göre sosyal aktiviteler ve profesyonel iş ilişkileri geliştirebildiği, her türlü gelişme ve etkinlik ile ilgili duyuru ve organizasyonu planlayabildiği, üyelerin Dünya'nın her yerinde birbirlerini bulabildiği, topluluk içi sosyal ağ hizmeti sunan mobil bir uygulamadır.

Bu sayfa en son 3 Temmuz 2017 Pazartesi tarihinde güncellenmiştir.