YILIN KURUMSAL DÖNÜŞÜM ÖDÜLÜ TİM'İN

Yılın Kurumsal Dönüşüm Ödülü TİM'in

Kurumsal uygulamalar ve yazılım alanında önemli bir  konumda bulunan SAP, Ankara'da gerçekleştirdiği forum ile kamu sektörünü teknolojiyle buluşturdu. Gecede TİM Yılın Kurumsal Dönüşüm ödülünün sahibi oldu.

Akıllı Kurumlar temasıyla 15 Mart'ta JW Marriott Hotel Ankara'da gerçekleşleşen SAP Forum Ankara'da kamu ile iş dünyası bir araya geldi.

Türkiye'de ve dünyada kurumların müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı yanıt vererek, daha akıllı hizmet ve ürünler sunabilmesini sağlayan dijital dönüşümü odağına alan SAP, Türkiye'deki kamu sektörünün dijital devrime öncülük edecek başarılı SAP uygulama projeleri katılımcılarla paylaşıldı. Forumda dönüşümün Türkiye'ye sağlayacağı katma değer gözler önüne serildi.

Açılışını Türk Kızılayı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'la yapan SAP Forum Ankara'da; TİM, TOFAŞ, Akfen Holding, Güvenal Gaz, Bereket Enerji, İETT, İGDAŞ, Merih Asansör, Türk Telekom International, Üstünberk Holding, ve daha bir çok farklı sektörden öncü kurumun hayata geçirdiği SAP projeleri ve ilham verici başarı hikayeleri de katılımcılarla paylaşıldı.

SAP Forum Ankara deneyim alanlarında ise yine SAP'nin en yenilikçi teknolojiyi içeren çözümleri sergilendi. Katılımcılar, SAP'nin yönetim kurulu odalarını dijitalleştiren analitik çözümü SAP Digital Boardroom'un (SAP Dijital Yönetim Kurulu) son versiyonunu, Endüstri 4.0, Nesnelerin İnterneti platformu, satın alma platformu ve servis yönetim platformunun bütünleşik olarak sunulduğu SAP Dijital Fabrika çözümünü ve yeni nesil dijital eğitim platformu SAP Learning HUB'ı deneyimleme fırsatı buldu.

Kurumlar ödüllendirildi

“Yılın SAP Projeleri Ödülleri de düzenlenen törenle sahiplerini bulduğu etkinlikte; Yılın Kurumsal Dönüşüm Ödülü'nü TİM, Yılın Sosyal Sorumluluk Ödülü'nü Türk Kızılayı, Yılın Enerji Sektörü Dijital Dönüşüm Ödülü'nü İGDAŞ, Yılın Teknoloji Dönüşümü Ödülü TOFAŞ, Yılın Endüstri 4.0 Ödülü'nü Üstünberk Holding, Yılın Özel Sektör Dijital Dönüşüm Ödülü'nü Güvenal Gaz, Yılın Özel Sektör S/4 HANA Dönüşüm Ödülü'nü Merih Asansör aldı.

TİM Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Demir Murat Aksoy ödül töreninde şunları kaydetti '' İhracat, ülkemizin ekonomik anlamda güçlenmesinin yanı sıra global rekabet gücünün artması açısından büyük önem taşıyor. TİM, bünyesinde 13 genel sekreterlik ve 60 ihracatçı birliği barındıran, 70 binden fazla ihracatçı firmayı temsil eden ve yaklaşık 1200 personelin çalıştığı büyük bir yapıdır, ana misyonu ülkemizin ihracatını artırmaya dönük faaliyetlerde bulunmak olan TİM'in, bünyesindeki tüm ihracatçı birlikleriyle ve tüm birimleriyle entegre hareket etmesi kritik öneme sahip. Bu hedefle; bütünleşik, tüm birimleriyle koordinasyon halinde haberleşebilen entegre tek bir teknoloji yazılım ve donanım altyapısına sahip olmak için 2017 başında başlattığımız SAP kurumsal dijital dönüşüm projemizin modüllerini önemli ölçüde canlıya almaktan gurur duyuyoruz.” dedi