DESIGN WEEK TURKEY 2019 / TÜRKİYE TASARIM HAFTASI 2019 ORGANİZASYON HİZMET ALIMI İHALE DUYURUSU

DESIGN WEEK TURKEY 2019 / TÜRKİYE TASARIM HAFTASI 2019

ORGANİZASYON HİZMET ALIMI İHALE DUYURUSU

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından 14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Design Week Turkey - Türkiye Tasarım Haftası” etkinliğinin organizasyon hizmet alımı ihalesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İhracatçı Birlikleri Satın Alma uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntıları “Teknik ve İdari Şartname” ile belirlenen ihaleye katılmaya istekli olmanız durumunda, kapalı zarf usulü ile hazırlayacağınız fiyat teklifinizin en geç 31.07.2019 Çarşamba günü, saat 17:00'ye kadar TİM Evrak Kayıt Birimi'ne elden veya kargo yoluyla ulaştırılmasını rica ederiz.

Teklif Teslim Adresi:

Türkiye İhracatçılar Meclisi - Evrak Kayıt Birimi
Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. Dış Ticaret Kompleksi
B Blok Kat 2 Yenibosna / Bahçelievler 34196

Gerekli Dokümanlar

1. Teknik Şartname
  2. EK1- Maliyet Tablosu
  3. EK2- Teklif Sahibi Beyanı
  4. USB Bellek (Excel formatında EK1- Maliyet Tablosu yer almalıdır.)

Kapalı Zarf Usulü Teklif Detayları

• Gerekli dokümanların her sayfası teklif veren tarafından imzalanmalıdır.
  • Teklif zarfı üzerine teklif veren firma veya şahsın ismi, imzası, kaşesi ve teklif verdiği etkinliğin ismi açıkça yazılmalıdır.
  • Teklif zarfının kapanan kısmı da teklif veren tarafından imzalanarak, mühürlenmeli veya kaşelenmelidir.
  • Bu hususlara uygun olmayan, duyuruda belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler dikkate alınmayacaktır.

Önemli Bilgiler

• Etkinliğin gerçekleştirileceği mekân henüz kesinleştirilmemiş olmakla birlikte, Haliç Kongre Merkezi ve İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi seçenekleri üzerinde durulmaktadır.
  • Hizmet Alım İhalesi 3+1 yıllığına yapılacaktır. (Sözleşme 2019, 2020 ve 2021 yıllarını kapsayacak, 2022 yılı opsiyonel olacaktır.)
  • İhaleyi kazanan firma, vermiş olduğu toplam fiyat teklifinin %10'u tutarında Teminat Mektubunu teminat olarak TİM'e ibraz edecektir.

Ayrıntılı Bilgi

Şükrü SİYASAL, Uzman

Tel: 0212 454 04 74

Mail: sukrusiyasal@tim.org.tr

TEKNİK VE İDARİ ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ!

EK2- TEKLİF SAHİBİNİN BEYANI İÇİN TIKLAYINIZ!

EK1- MALİYET KALEMLERİ TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ!