Tim Heyeti Her Şeye Rağmen Panama'da

Türkiye İhracatçılar Meclisi, geçtiğimiz hafta ülkemizde yaşanan terörist dabe girişimine rağmen 17 Temmuz Pazar günü sabah saatlerinde ülkemiz ekonomisine ve ihracatına katkıda bulunmak amacıyla planlandığı gibi Panama'ya hareket etti. Heyet, Panama'da iş forumunu tamamlayarak, 20 Temmuz günü Guetemala'da görüşmelerine başladı.

İhracatta pazar payımızın arttırılması ve yeni imkanlarının oluşturulması için Türk Hava Yolları ile Meclisimiz arasında imzalanan “İhracatı Geliştirme İşbirliği Protokolü" çerçevesinde ülkemizin Latin Amerika Pazarı'na açılma politikasından hareketle gerçekleştirdiğimiz Arjantin THY İşadamları Heyeti ve Meksika & Kolombiya Ticaret Heyeti'nin devamı niteliğini taşıyan  Panama & Guatemala Ticaret Heyeti Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu ve Meclisimiz organizasyonunda düzenlendi.

İhracatçılarımıza önemli iş fırsatları sunan ve potansiyel pazar niteliğinde olan Panama  ile Guatemala'ya yönelik yeni iş ve yatırım imkânlarının oluşturulması ve pazar payımızın arttırılması amacıyla düzenlenen heyet Panama'da şirket ziyaretleri ile başladı.  Akşamında Panama Büyükelçilik Resepsiyonuna katılan ticaret heyeti  Panama'da  ikili iş görüşmelerini tamamladı.

Heyet bugün Guetamala'da görüşmelerine başladı.

Panama heyeti videosu için tıklayınız.