TİM - TEB Girişim Evleri Yeni Dönem Başvuruları Başladı

2013'den bu yana farklı program içerikleriyle 400'den fazla girişimciye danışmanlık ve 15.000'den fazla kişiye eğitim hizmetleri ile ulaşan TİM-TEB Girişim Evleri programlarına tüm hızıyla devam ediyor.

TİM-TEB Girişim Evi programları İstanbul, İzmir, Denizli, Gaziantep, Trabzon, Mersin, Bursa, Konya ve Edirne illerinde girişimcilerle buluşuyor.

TİM-TEB Girişim Evleri 11 farklı programıyla yeni kurulan start up işletmelerden yurtdışında büyümek isteyen teknoloji firmalarına kadar tüm girişimci işletmeleri desteklemektedir.

Bugüne kadar 10 uluslararası organizasyonda yer alan TİM-TEB Girişim Evleri, 40 etkinlikle girişimci-sanayici buluşması gerçekleştirmiştir. TİM-TEB Girişim Evi girişimcileri kamu fonlarından 50,6 Milyon TL, özel yatırım kuruluşlarından 63,7 Milyon TL olmak üzere toplam 115 Milyon TL seviyesinde yatırım almayı başarmıştır. Programlara katılan firmaların ciroları yıllık 205 Milyon TL'yi aşmıştır. Ülkemizde önemli bir kapasite seviyesine ulaşan Girişim Evleri Türkiye'deki teknolojik girişimcilik ekosisteminin öncü yapılarından biri haline gelmiştir.

Hedef kitlemiz

• Ürün/hizmet geliştirme çabası içerisinde olan, AR-GE faaliyetleri gerçekleştirmenin yanı sıra ilk satış çabalarında da bulunan Start Up işletmeleri
  • Büyüme çabası içinde olan teknoloji firmaları
  • Türkiye'de pazarını oturtmuş ancak dünyaya açılmak isteyen teknoloji firmaları
  • Katma değerli ürün ihracatı yapan ve büyümeyi hızlandırmayı amaçlayan firmalar

TİM-TEB Girişim Evleri'nde girişimciler ücretsiz olarak ofis desteği, yönetim danışmanlığı programları, müşteri-yatırımcı buluşmaları, network ve tanıtım desteği gibi olanaklardan faydalanıyor.

Son başvuru tarihi: 28.07.2017

FİKİRLERİNİZE HAYAT BULDURACAK BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

Bu sayfa en son 5 Temmuz 2017 Çarşamba tarihinde güncellenmiştir.