TTG SOSYAL MEDYA REKLAM PLANLAMA & SATINALMA HİZMETİ ALIM İHALE DUYURUSU

TTG Sosyal Medya Reklam Planlama & Satınalma Hizmeti Alımı

Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye Tanıtım Grubu tarafından sosyal medya reklam planlama & satınalma hizmeti alınacaktır. İlgilenen firmalar şartnameyi ttg@tim.org.tr adresine mail göndererek temin edebilir.

İstekli firma tekliflerinin 22 Temmuz 2019 saat 15:00'e kadar kapalı zarfta ve imzalı-kaşeli olarak TİM evrak kayıt birimine girişinin yapılmış olması gerekmektedir.

Satınalma işlemleri TİM ve İhracatçı Birlikleri Satınalma Usul ve Esasları çerçevesinde yapılmaktadır.

Teklif Teslim Adresi:

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Evrak Kayıt Birimi

Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. Dış Ticaret Kompleksi

B Blok Kat 2 Yenibosna / Bahçelievler 34196 İstanbul – Türkiye

Tel No: 0 212 454 04 90

Türkiye Tanıtım Grubu hakkında:

TTG'nin hedefi, Türkiye'nin ticaret, ihracat ve üretim gücünü dünyaya tanıtmak ve bu gücün somut çıktıları olan mal ve hizmetlerin dünya genelindeki algısını, yükseltmektir. Temel misyonu, ticaret ve ihracat yetkinliği ile ilişkili olarak Türkiye ekonomisini itibarını arttırmaktır. Bu konuda itibar oluşturma, mevcut ürünlerinin tanıtımından, inovasyon vizyonuna, ihracat yetkinliğinden, ülkenin medeniyete yaptığı katkıya kadar uzanan çok yönlü eylemler bütünüdür. Türkiye'nin tarih, kültür, turizme dair imaj ve iletişimi ise TTG'nin faaliyet alanları arasında değildir.

Bu hedef ve misyon tanımı çerçevesinde TTG, Türkiye İhracat Ana Markası olan “Turkey Discover The Potential” markasının sahibi olup, yurt dışında entegre iletişim ve tanıtım kampanyaları (kitlesel ve odaklı mecralarda reklamlar, özel iletişim projeleri, kapsamlı PR faaliyetleri, “event”ler, vb.) kurgular ve yönetir.