TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ KAMU SPOTU İHALE DUYURUSU

Türkiye İhracatçılar Meclisi TİM'e bağlı 13 Genel Sekreterlik bünyesinde faaliyet gösteren 61 Birlik Başkanı ile yapılacak söyleşilerden oluşan, ihracat vurgusu yüksek, ihracat bilincinin artırılmasını, ihracat bilincinin tüm ülkeye yayılmasını ve ihracatçı sayısının artırılmasını sağlayacak, ayrıca kamuouyunun dikkatinin ihracata yönlendirilmesi amacıyla Kamu Spotu özelliğini taşıyan bir video çalışmasına yönelik ihalesi , Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İhracatçı Birlikleri Satın Alma uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntıları ekli “Teknik Şartname” ile belirlenen ihaleye katılmaya istekli olmanız durumunda, kapalı zarf usulü ile hazırlayacağınız fiyat teklifinizin en geç 29.08.2019 Perşembe, saat 17.00'a kadar TİM Evrak Kayıt Birimi'ne elden veya kargo yoluyla ulaştırılmasını rica ederiz.

Teklif Teslim Adresi:

Türkiye İhracatçılar Meclisi - Evrak Kayıt Birimi
Çobançeşme Mevkii Sanayi Cad. Dış Ticaret Kompleksi
B Blok Kat 2 Yenibosna / Bahçelievler 34196

Gerekli Dokümanlar

1. Teknik Şartname için tıklayınız!

Önemli Bilgiler

• İhaleyi kazanan firma, vermiş olduğu toplam fiyat teklifinin %10'u tutarında Teminat Mektubunu teminat olarak TİM'e ibraz edecektir.
  • Gerekli dokümanların her sayfası teklif veren tarafından imzalanmalıdır.
  • Teklif zarfı üzerine teklif veren firma veya şahsın ismi, imzası, kaşesi ve teklif verdiği etkinliğin ismi açıkça yazılmalıdır.
  • İlaveten, teklif zarfının kapanan kısmı da teklif veren tarafından imzalanarak, mühürlenmeli veya kaşelenmelidir.
  • Bu hususlara uygun olmayan, duyuruda belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler dikkate alınmayacaktır.