TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ MOBİL UYGULAMA (APLİKASYON) GELİŞTİRME HİZMET ALIM  İHALE DUYURUSU

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından üyeleri ve diğer paydaşları faaliyetlerden, etkinliklerden ve İhracata ilişkin gelişmelerden haberdar etmek için, IOS ve Android tabanlı akıllı cihazlarda kullanılmak üzere TİM Mobil Uygulama (Aplikasyon) geliştirme hizmet alım ihalesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve İhracatçı Birlikleri Satın Alma uygulama Usul ve Esasları çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntıları “Teknik Şartname” ile belirlenen ihaleye katılmaya istekli olmanız durumunda, ekte yer alan Teknik Şartname ve EK-1 Ek Özellikler Listesi'ne göre, imza yetkiliniz tarafından imzalı ve firma kaşesi ile kaşelenmiş olarak hazırlayacağınız, fiyat teklifinizin en geç 19.07.2019  Cuma  günü, saat 16:00'ya kadar, aşağıda belirtilen mail adreslerine,  mail atma yoluyla  tarafımıza ulaştırılmasını rica ederiz.

Teklif Gönderimi Mail Adresleri:

satinalma@tim.org.tr

erkancomlekci@tim.org.tr

GEREKLİ DOKÜMANLAR

Teknik Şartname İçin Tıklayınız

EK1- Ek Özellikler Listesi İçin Tıklayınız

Teklif Detayları

• Ekteki,  Teknik Şartname ve Ek Özellikler Listesi ayrı ayrı kaşelenecek ve imzalanacaktır.
  • Bu hususlara uygun olmayan, duyuruda belirtilen gün ve saatten sonra verilen teklifler dikkate alınmayacaktır.

Ayrıntılı Bilgi

Erkan ÇÖMLEKÇİ, İdari Memur