Türkiye Tasarım Haftası Organizasyonu Hizmet Alımı

Ülkelerin ve firmaların küresel ekonomi arenasında kıyasıya mücadele ettiği, rekabetin git gide zorlaştığı çağımızda, ülkemiz de 2023 hedefleri doğrultusunda ciddi dönüşümler ve reformlara ihtiyaç duymakta, bu anlamda önemli atılımlar yapmaktadır.

Hedeflerimize doğru İnovasyon, Ar-Ge, Tasarım ve Markalaşma temelleri üzerinde ulaşacağız. Bizi hedeflerimize taşıyan bu değerler içinde en önemlisi şüphesiz ki; Türkiye'ye ve Türk firmalarına yönelik algının en iyi şekilde yönetilmesi, gerek mikro gerekse makro bazda çalışmalarının yürütülmesidir.

Bu çerçevede 2018 yılı Kasım ayında gerçekleştirmeyi planladığımız “Türkiye Tasarım Haftası” organizasyonuna ilişkin teklifinizi rica ediyoruz. Kasım 2018 tarihlerinde 4 günlük program dahilinde İstanbul'da düzenlenecek olan “Türkiye Tasarım Haftası” için 17 Ocak 2018 saat 13:00'de TİM Konferans Salonunda isteklilere brief verilecektir. Bu bilgiler ışığında 15 Ocak 2018 Pazartesi günü saat 15:00'e kadar Çarşamba günü yapılacak briefe katılım teyidi vermeniz önem arz etmektedir. Ardından şartnamede de belirttiğimiz üzere 5 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 15:30'a kadar kapalı zarf usulüne uygun olarak aşağıda belirtilen kişiler ile beraber TİM Evrak Kayıt sistemine kayıt edilmesi gerekmektedir.

Not: Briefe katılacak kişilerin isim-soy isim/mail ve iletişim numaralarını aşağıda verilen mail adresine iletilmesi yeterli olacaktır.

Ali Görkem BABUR

Mail; alibabur@tim.org.tr

Cep: 0505 672 41 98

İş : 0212 454 04 97

TİM Satın Alma Şubesi

TÜRKİYE TASARIM HAFTASI ŞARTNAMESİ

TÜRKİYE TASARIM HAFTASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

Bu sayfa 10 Ocak 2018 Çarşamba tarihinde yayınlanmıştır.